Magyar Tudományos Akadémia
Atommagkutató Intézet


Rövid név: MTA Atomki

Cím: 4026 Debrecen, Bem tér 18/c

Posta cím: 4001 Debrecen, Pf. 51

Telefon (központ): (52) 509 200

Telefax: (52) 416 181

E-mail domain: atomki.hu

Videokonferencia: 00361002390

GPS: N47.544116,E21.624160

QR-kód:

qr-kod

Igazgató:
  Dr. Fülöp Zsolt, az MTA doktora
  Tel.: 11362

Igazgatóhelyettesek:
  Dr. Sulik Béla, az MTA doktora
  Tel.: 11350

  Dr. Molnár József, a műszaki tud. kandidátusa
  Tel.: 11252

Gazdasági igazgató:
  Pálinkás Miklósné dr.
  Tel.: 11208


Alapító okirat 2013 (2014-es kiegészítéssel)

Hogyan juthat el az ATOMKI-ba?

Vonattal és villamossal

Debrecen vasúton több irányból megközelíthető. A vasúti menetrendet itt találja.

A vasútállomásról az ATOMKI legegyszerűbben villamossal közelíthető meg. Az Intézet a Bem tér és a Weszprémi utca megállók között található. Villamosjegyet az állomáson, újságárusoknál, élelmiszerboltokban várásolhat, továbbá a vilalmosvezetőnél is (egy kis felárral).


Repülővel

Debrecenben üzemel nemzetközi repülőtér, a menetrendi információkat a következő oldalon találja: http://www.airportdebrecen.hu/

A repülőtérről legegyszerűbb taxival bejutni a városba, charter járatokhoz általában transzfer buszt biztosítanak az utazási irodák. A repülőtéren ingyenes parkolási lehetőség áll az autósok rendelkezésére.


Autóval

Budapest vagy Miskolc felől az M35 autópályáról a "Debrecen Nyugat, Hortobágy" kijáratnál célszerű letérni. A kijáratnál balra fordulva a városközpont felé kell menni végig egyenesen, amíg el nem érjük a villamos síneket. Ez a kereszteződés a Bem tér, itt balra kell fordulni a Simonyi útra. Az ATOMKI főépülete mellett elhaladva be lehet kanyarodni balra a Poroszlay utcára.

Szolnok, Hajdúszoboszló vagy Nyíregyháza felől a 4-es főúton érjük el Debrecent. Célszerű a 4-es főút városi szakaszán egészen az Árpád térig menni, majd itt lefordulni a Nyíl utcára. A Nyíl utcán végighaladva a Bem térre jutunk, innen jobbra kanyarodva nyílik a Simonyi út, majd erről balra a Poroszlay utca.

Szeged vagy Románia felől a 47-es főúton jutunk a városba. Haladjunk egyenesen a Debrecen Plázáig, ahol jobbra a Péterfia utcára fordulva a villamos vonala mentén a Bem térig érünk. Itt egyenesen a villamos mentén jutunk a Simonyi útra, majd balra a Poroszlay utcára.Megnyitás nagyobb méretben

ATOMKI MapsA képre kattintva letölthető a PDF verzió.

Adatok az Intézetről

Intézetismertető