Magyar Fizikus Vándorgyűlés

Debrecen, 2013. augusztus 21-24.

Címlap Szervezés Tudnivalók Program FényképekA konferencia helyszínei

A megnyitó és plenáris szekció 2013. aug. 21-én az MTA Atommagkutató Intézet Nagyelőadójában lesz. A párhuzamos szekciók 2013. aug. 22-24 között a Debreceni Egyetem Élettudományi Központjában lesznek.

 
 
 

Megközelítés

MTA Atomki: http://www.atomki.hu/alap.html
DE Élettudományi Központ: http://kenezy.lib.unideb.hu/?q=hu/megkozelithetoseg

Részvételi díj

A részvételi díj 4000 Ft (általános és középiskolai tanárok részvétele díjmentes, de regisztrációhoz kötjük), amely tartalmazza a helyszín és a technika biztosítását, frissítőket szünetekben és a poszterek megtekintése alatt, részvételt a fogadáson, kirándulás útiköltségét, valamint a kivonatok könyvét. A szállásdíj, az étkezések költsége, a kirándulás részvételi díja felhasználás szerint külön fizetendő. (A részletek megtalálhatók a honlapon.) Korlátozott számban lehetőségünk van kedvezményes szállás és részvételi díj alkalmazására. Aki igényli, kérjük indoklással együtt jelezze a titkárnak.

Szállás

A résztvevők szállást igényelhetnek a Debreceni Egyetem Kollégiumaiban, egyetemhez közeli panziókban (pl. Nádix Panzió).

A szállás díja:


Ebéd, kávészünetek, kirándulás

A szünetekben felszolgált frissítőket a részvételi díj tartalmazza.

Ebédet augusztus 22-23-24-re lehet előre igényelni az eloadóteremmel és kollégiumokkal szomszédos Nagyerdei Étteremben (egyetemi menza).
Ára: 1300 Ft.

Svédasztalos reggeli a DE menzáján augusztus 22-23-24-re igényelhető.
Ára: 1200 Ft.

Augusztus 23-án, pénteken a délutáni előadások után kirándulást szervezünk a Hortobágyra. Itt pusztakocsikázás és lovasbemutató lesz, majd a Csárdában vacsora.
Ára: 6300 Ft.

NI látogatás

Augusztus 24-én 14 órától.

Technikai információk

Légkondicionált előadótermek, kivetítő, lézermutató, hangosítás, wifi, poszterállványok (120cm x 130cm).

Fizetés módja, számlázás, lemondás

A részvételi díjat, valamint a szállás- és étkezési költséget a Társulat számlájára történő átutalással kérjük előre kifizetni. Számlaszám: 10200830-32310274-00000000. A költségeket egy számla alatt számlázzuk, amelyen azonban az egyes költségfajták (regisztráció, szállás, étkezés, kirándulás) egymástól elkülönítve kerülnek kimutatásra.

Jelentkezési határidő: 2013. június 15. A Társulat titkársága a jelentkezési lap alapján kiküldi a számlát a részvételi díjról, a szállás és étkezési költségről, amelynek átutalási határideje: 2013. június 30. Ez az időpont egyben a részvételi szándék lemondásának határideje is.